Het ene huis wordt sneller verkocht voor een betere prijs dan het andere huis. En dit ondanks deze twee woningen bijna naast elkaar in dezelfde straat staan. Daarbij is de vraagprijs identiek en heeft de woning dezelfde oppervlakte en zijn ze beide netjes onderhouden. Dit kan natuurlijk toeval zijn. Bij Topmakelaars.nl Makelaar Maastricht gaan ze echter niet uit van toeval. Zij hanteren een plan waardoor het een feit is dat een woning sneller verkocht wordt tegen een betere prijs.

Topmakelaars.nl, de Makelaar Maastricht maakt het verschil

Ondanks er geen verschil is tussen de twee woningen, zorgt Topmakelaars.nl, de Makelaar van Maastricht toch dat er verschil ontstaat. Niet een verschil tussen de woningen maar een verschil in de diensten van de makelaardij. De werkwijze heeft niets te maken met geluk of toeval maar met een bewezen succesvol plan. Aan de hand van de resultaten die behaald zijn met dit plan, worden er garanties aangeboden bij de verkoop van een woning via deze makelaar. Als u gebruik maakt van de diensten van Topmakelaars.nl, dan maakt u ook gebruik van een uniek garantie systeem. Met dit systeem zijn al zeer veel schokkende maar zeer positieve resultaten behaald.

Het unieke garantie systeem van de Makelaar Maastricht

Het unieke garantie systeem van de Makelaar Maastricht is van toepassing op elke soort woning en elke prijscategorie. Het is een eenvoudige maar unieke aanpak, een volledig nieuwe manier om uw woning te verkopen. Aan de hand van de resultaten uit dit unieke plan van aanpak garandeert de Makelaar uit Maastricht dat uw woning eerder verkocht wordt als bij een traditionele makelaar. De gemiddelde verkooptijd van een woning in Nederland ligt op ongeveer twee maanden. Bij Topmakelaars.nl Makelaar Maastricht is dat 12 dagen! Daarbij ligt ook de prijs die u voor uw woning ontvangt minimaal tienduizend euro boven het bedrag dat u zou ontvangen bij een andere makelaardij.

Gebruik maken van de diensten en het systeem is eenvoudig en snel te regelen

Om gebruik te kunnen maken van het garantie systeem van Makelaar Maastricht, wordt er eerst een persoonlijk gesprek met u ingepland. Wacht niet te lang met het aanvragen van het persoonlijke gesprek als u interesse heeft in het garantie plan, want dit systeem heeft soms een wachtlijst omdat niet iedereen tegelijk geholpen kan worden. Neem eventueel vrijblijvend contact op om informatie in te winnen over het garantiesysteem of om een persoonlijk gesprek in te plannen. Dit kan via telefoonnummer 043-3526677. 

Garantie biedt zekerheid

Laat u telefonisch of via een persoonlijk gesprek vertellen wat Topmakelaars.nl Makelaar Maastricht voor u kan betekenen bij de verkoop van uw woning. U loopt namelijk geen enkel risico als u besluit gebruik te maken van het garantie plan. Daarnaast geldt dat u te allen tijde, zonder boetes, de opdracht kunt beëindigen als u niet 100% tevreden bent over het verloop van de verkoop van uw woning.

Wilt u direct inschrijven voor het Unieke garantiesysteem van Makelaar Maastricht bij de verkoop van uw woning? Doe uw aanvraag dan hier!

Comments are closed.

Post Navigation