Hallo allen. Mijn naam is Maarten en vandaag ga ik jullie even inlichten omtrent de zoektocht naar een leuk kinderbed voor onze zoon Tim. Tim is inmiddels 4 jaar geworden een paar weken terug en het is tijd geworden om een echt junior bed voor hem uit te gaan zoeken. Zo gaat dat, ze worden ouder en dan moet je weer nieuwe aankopen verrichten.

Tot nu toe hebben wij zeer goede ervaringen met het merk genaamd Oliver Furniture. In onze bescheiden mening maken zij leuk, verantwoord, hip, uniek, kwalitatief hoogwaardige decoratie en meubel stukken. We hebben al meerdere items van OF in de kinderkamer staan, dus een bed van dit merk zou een goede fit zijn mijns inziens.

Ik weet wel dat OF producten in Nederland nogal lastig verkrijgbaar zijn. Eerst maar eens even zoeken op het internet. Al snel was het raak. We vonden hier een Oliver Furniture juniorbed. We waren helemaal weg van het juniorbed eiken. Wat prachtig. Simpel maar zeer stijlvol. Net zoals de bruiloft jurk van MeghanMarkle herinner je dat nog? Simpel, kan juist veel meer stijlvol zijn. Less is more! Dit bed is qua grootte ook ideaal voor de leeftijd van Tim. Tim is de ledikant duidelijk ontgroeid. Maar hij is nog wat te jong voor een groot bed. In deze situatie kun je idealiter opteren voor een dergelijk junior bed. Er is overigens ook een uitbreidingspakket beschikbaar voor in een later stadium dat je het bed kunt ombouwen naar een volledig groot bed. Dus dan is er later ook geen noodzaak meer om opnieuw een bed te kopen. In principe hoeven we vanaf nu dus geen bed meer te kopen wat een opluchting is. Want die bedden zijn niet bepaald goedkoop kan ik je vertellen.

We moesten er ook nog een mooi bijpassend dekbedovertrek bij vinden. Hier kozen we voor een Ferm Living kinderdekbedovertrek. Ook een fijn merk waar we al eens eerder mee in contact gekomen zijn. Deze past zeer goed bij het Oliver Furniture bed. En dus een gouden combinatie. We hebben beide direct samen besteld zodat verzendkosten bespaard bleven.

Comments are closed.

Post Navigation