Toegegeven er is geen sfeer in mijn woonkamer. Vrienden en vriendinnen komen niet graag over de vloer bij mij. Er is gewoon geen sfeer. En dat is wel noodzakelijk voor een goede gezelligheidsavond. Echter, het is ook niet zo dat ik veel geld voor handen heb om een interieurstylist in te huren o.i.d. of dat ik heel veel nieuwe meubelen of decoratie kan kopen.

Ik was dus op zoek naar een item, dat betaalbaar is. Dat in 1 klap de hele woonkamer sfeer zou veranderen. Ik heb lang en hard nagedacht. Ik dacht terug aan al mijn reizen o.a. en het stond me bij het hostel in Marrakesh, dat was zo sfeervol waar ik verbleef. Maar waar kwam dat nou door? Nou door lampen. Verlichting. Het maakt zo een enorm verschil. Of er nou een TL buis lamp is of een authentieke handgemaakte lamp uit het oosten. Dat maakt een wereld van verschil. Het lichtspel dat geprojecteerd wordt op de hele kamer is bijna sprookjesachtig.

Maar hoe kom ik nou aan zo een lamp. Ik heb dus niet veel budget. Ik kan niet even naar Marrakesh vliegen of Cairo. Dat is duur en kost veel tijd. Dus wat kan ik wel. Laten we eens kijken of die dingen ook via het internet verkocht worden.

Al snel stuitte ik op Ghalia. Dit is een webwinkel die zich helemaal specialiseert in oosterse lampen en toebehoren.

Details:
Ghalia Home Accessories
Adres: Koninginneweg 4, 2161 ZP Lisse
Telefoon: 0252 729 973
URL: https://www.ghalia.nl/

Fijn is dat het echte authentieke handgemaakte lampen zijn. Geen fabriek werk. Alles ook fair trade. Eerlijke handel met de Marokkaanse en Egyptische kooplieden. Iedere lamp is uniek, als mijn buurman morgen ook een lamp besteld bij Ghalia zelfde model, dan zal zijn lamp alsnog verschillen want ze worden dus echt met de hand gemaakt en in dat geval is letterlijk iedere lamp net even anders. Maar wel volmaakt natuurlijk.

Gelukkig zag ik ook dat er een sale is hier: https://www.ghalia.nl/oosterse-lampen-goedkoop/. Dat kwam even helemaal goed uit, aangezien ik krap bij kas zit.

Comments are closed.

Post Navigation