Er zijn veel verschillende soorten graveerwerk voor rondom en in je huis. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een naamplaatje naast de voordeur. Hierdoor is het direct duidelijk wie er allemaal in het huis wonen. Als men op visite komt, weten ze meteen dat ze voor de juiste deur staan. 

 

Briefkleppen

Ieder huis heeft een brievenbus. Als je rondkijkt in een straat of wijk zie je veel verschillende brievenbussen. Je hebt standaard modellen, strakke modellen en sierlijke modellen. Vaak zijn de briefkleppen in een flatgebouw allemaal hetzelfde, omdat het hier om een groot aantal bij elkaar gaat. Veel brievenbussen zijn niet gepersonaliseerd. Door middel van graveerwerk kan jij je brievenbus laten opvallen en heb jij je eigen unieke brievenbus.

Huisnummers 

Zelfs huisnummers kun je personaliseren met graveerwerk. Door een opvallende huisnummer te kiezen, kunnen mensen jouw huis gemakkelijker vinden. Je kunt kiezen uit verschillende lettertypes, groottes en decoratie. Het is wel belangrijk dat het huisnummer overzichtelijk blijft, zodat het wel duidelijk blijft welk nummer het is. 

 

Tekstborden

Graveerwerk is niet alleen rondom het huis mogelijk. Het is namelijk ook mogelijk om tekstborden te laten graveren. Dit zijn borden met informatievoorzieningen in openbare ruimtes, zoals het gemeentehuis. 

 

Bewegwijzering

Net zoals bij tekstborden is het ook mogelijk om bewegwijzeringen te laten graveren. Het is mooi om deze 2 te combineren in dezelfde ruimte. Vooral in een kantoor of bedrijf is dit aan te raden, want dit geeft een professioneel uiterlijk.

Comments are closed.

Post Navigation