De voordeur, de deur waar je altijd naar binnen en naar buiten gaat. Maar heb je er ooit bij stilgestaan welke voordeurknop je gebruikt voor jouw voordeur? Of is je voordeurknop versleten en vind je het tijd om eens te gaan kijken voor een nieuw exemplaar? We vertellen je graag meer over voordeurknoppen, hoe je de beste kiest en waar je echt op dient te letten. Lees snel meer.

Voordeurknoppen zijn bij uitstek het stuk (voordeur)beslag waarmee je jouw deuren opent, maar er is veel keus in de beste voordeurknoppen. Hoe kies je de beste? Waar dien je echt op te letten? En heb je eenmaal de beste voordeurknop gevonden, waar schaf je deze dan aan?

Voordeurknoppen komen in veel verschillende materiaalsoorten, zo kan je kiezen tussen chroom, RVS, messing, nikkel en zwart. Iedere materiaalsoort heeft zo zijn voor en nadelen, maar RVS is en blijft toch nog altijd de meest favoriete materiaalsoort voor voordeurknoppen. Dit is niet zonder reden, RVS is namelijk een sterk materiaal dat goed tegen veelvuldig gebruik kan zonder snel te beschadigen.

Voordeurknoppen koop je bij Deurbeslag-Expert.nl, in onze winkel vind je een ruim aanbod in echte kwaliteit knoppen van het grote en kwalitatieve merk Intersteel. Wij krijgen van onze klanten een 9,1 en voor twaalf uur ’s nachts besteld is overmorgen al in huis.

Als u eenmaal uw perfecte voordeurknop heeft gekozen, dan wilt u natuurlijk weten hoe u deze dient te bevestigen. Voordeurknoppen bevestigen doet u door gebruik te maken van onder meer een bout, een knop of kruk op schild voor de buitenkant en voor de binnenkant kunt u ervoor kiezen om ook een kruk op schild of zelfs op rozet te kiezen. Door het beslag op deze wijze te monteren kunt u de buitenkruk of knop niet draaien maar de binnendeurkruk wel, een combinatie die in Nederland erg populair is.

Comments are closed.

Post Navigation